Dneska mám pro vás takovou jarně letní svačinu - jahody s podmáslím
Původně jsem chtěla udělat koktejl, ale protože se mi konečně podařilo uspat dcerku, tak jsem nemixovala a jen jsem jahody rozšťouchala vidličkou. Když rozšťoucháte hrubě, můžete jíst lžičkou a když na jemno, můžete brčkem ... a neboooo, když můžete dělat hluk, tak to rozmixujte a máte z toho príma koktejl :-)
Potřebujete:
150 g jahody
150 g podmáslí
Nutriční hodnoty: 480 kJ, sacharidy 17 g, bílkoviny 5 g, tuky 1,5 g
Dobrou chuť přeju!
Tip: podmáslí je velmi zdravá záležitost.
- obsahuje necelé 1 % tuku
- navíc obsahuje dost bílkovin
- jsou v něm schované bakterie mléčného kvašení, které příznivě působí na naši střevní mikroflóru
- skvěle zasytí
Žádné komentáře:
Okomentovat