úterý 4. února 2014

Jahodová vášeň s podmáslím

Dneska mám pro vás takovou jarně letní svačinu - jahody s podmáslím

Původně jsem chtěla udělat koktejl, ale protože se mi konečně podařilo uspat dcerku, tak jsem nemixovala a jen jsem jahody rozšťouchala vidličkou. Když rozšťoucháte hrubě, můžete jíst lžičkou a když na jemno, můžete brčkem ... a neboooo, když můžete dělat hluk, tak to rozmixujte a máte z toho príma koktejl :-)




Potřebujete:
150 g jahody
150 g podmáslí

Nutriční hodnoty: 480 kJ, sacharidy 17 g, bílkoviny 5 g, tuky 1,5 g

Dobrou chuť přeju!

Tip: podmáslí je velmi zdravá záležitost.
- obsahuje necelé 1 % tuku
- navíc obsahuje dost bílkovin
- jsou v něm schované bakterie mléčného kvašení, které příznivě působí na naši střevní mikroflóru
- skvěle zasytí

Žádné komentáře:

Okomentovat

Čtete také

Čtete také