středa 7. května 2014

Jemně česneková obložená bageta


Dnes k obědu jsem zase nestihla vařit, tak jsem si vyrobila tuhle bagetu a k tomu teplou vodu s chemicky neošetřeným citrónem. Není to žádné ultrasuper vaření, berte to spíš jen jako inspiraci. Dostali jsme první letošní ledový salát ze zahrádky, tak bylo jasné, co do bagety půjde svěžího. Vajíčka dostáváme domáci, takže i na těch si pochutnávám. Tenhle oběd má navíc tu výhodu, že se dá sbalit na cesty :-)


Na tuhle bagetu budete potřebovat:
140 g bagety (ulomila jsem kus sedlácké bagety)
2 plátky vysokoprocentní šunky
1 plátek sýra (já dala eidam 30 %)
1 vejce natvrdo
1 větší list ledového salátu
1 lžíce jogurtu (dávám Hollandii) - na dip
1 stroužek česneku utřený s trochou soli - na dip

Myslím, že postup je zde netřeba ... snad jen, že je lepší smíchat jogurt s utřeným česnekem dřív, než budete nandavat na bagetu ;-)

PS: tahle bageta vás dokonale zasytí :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Čtete také

Čtete také