Výborná nejen podzimní snídaně - to je tahle pohanková
kaše
Co potřebujeme:
30 g pohanková krupice
250 ml mléko polotučné
10 g vlašské ořechy
10 g javorový sirup
skořice dle chuti
Postup:
Přivedeme mléko k varu a postupně do něj přimícháváme pohankovou krupici, za stálého míchání mírně vaříme zhruba 10 minut. Poté kaši přemístíme do pěkné nádoby, ze které se nám to bude dobře jíst. Dle chuti zasypeme skořicí, vlašskými ořechy a zakápneme javorovým sirupem.
Dobrou chuť!
Pozn.: Nezapomeňte, že vlašské ořechy jsou velice zdravé pro svůj kvalitní tuk, ale pořád je to tuk. Měly by se jíst častěji v menších dávkách.
Tuto kaši miluji s medem! Krásné fotky u příspěvků!
OdpovědětVymazatRodičovská a já